International Scribble Day

International Scribble Day 27 maart 2023

#InternationalScribbleDay is een dag om het belang van doodlen en scribblen te vieren, wat niet alleen een activiteit is voor kinderen, maar ook voor volwassenen.

Studies hebben aangetoond dat doodling en scribbling een aantal voordelen kunnen hebben, waaronder het verminderen van stress en angst, het verbeteren van focus en concentratie, en het verhogen van creativiteit. Het is een eenvoudige en toegankelijke manier om mindfulness te beoefenen en kan een geweldige manier zijn om te ontspannen na een drukke dag.

Hoe vier je Internationale Scribble dag?

Begin met doodlen

Pak een pen en papier en begin met doodlen. Laat je creativiteit de vrije loop en maak je geen zorgen over het resultaat. Laat je handen gaan en zie wat eruit komt.

Maak je eigen doodles

Probeer je eigen stijl te ontwikkelen door verschillende vormen en patronen te tekenen. Gebruik verschillende kleuren om je doodles op te fleuren en experimenteer met verschillende materialen zoals stiften, potloden of verf.

Ontwerp je eigen muismat

Breng je kunst tot leven op levely.nl en maak een unieke muismat met je eigen doodles en scribbles. Met behulp van de eenvoudig te gebruiken ontwerptool kun je je eigen stijl en creativiteit tot uiting laten komen. Het resultaat is een uniek en persoonlijk product dat je dagelijks kunt gebruiken!

Post je Internationale Scribble dag creatie op social media

Deel je creaties op social media met de hashtags #internationalscribbleday en #levely. Verbind met andere mensen over de hele wereld die deze dag vieren en laat zien wat je hebt gemaakt.

International Scribble Day is een dag om te vieren dat doodling en scribbling niet alleen een leuke bezigheid zijn, maar ook een manier om te ontspannen, je creativiteit te uiten en je innerlijke kind te omarmen.

Dus pak een pen en papier en begin met doodlen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Acties, kortingen, nieuwe producten. Mis het niet. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! En geen spam.

Join de Levely community en ontvang 10% korting op je eerste aankoop

Cookies op de website van Levely.

Levely gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken.