Wat is levely?

Welkom bij Levely! Wij zijn gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte gaming muismatten van hoge kwaliteit. Onze muismatten zijn ontworpen voor gamers die het beste willen voor hun setup. Gevestigd in het pand van NLDrukwerk, hebben we een lange ervaring in het maken van maatwerk producten en websites. Levely is officieel begonnen op 1 december 2023, maar ons team heeft jarenlange ervaring.

De missie

Wie is levely

Bij Levely draait alles om passie voor technologie en gaming. Ferdi, met jarenlange ervaring in maatwerk drukwerk, websites en gaming, begrijpt als geen ander de specifieke behoeften van gamers en bedrijven.

We werken nauw samen met onze klanten om hun werk- of gameplek een unieke touch te geven. Bij Levely streven we ernaar om de ultieme game-ervaring te bieden met onze hoogwaardige muismatten. Dankzij microgeweven polyester, gestikte randen en een antislip onderkant, leveren we producten die zowel optimaal presteren als duurzaam zijn.

Ferdi links, Qucee rechts

Alleen het beste is goed genoeg

Passie voor kwaliteit

Bij Levely staat kwaliteit altijd voorop. Onze focus op perfectie wordt weerspiegeld in de vele positieve reacties van tevreden klanten. Mocht je niet volledig tevreden zijn, dan zorgen we persoonlijk voor een oplossing. Een simpel berichtje en wij nemen direct contact met je op.

Hoe we dit waarborgen? Vanaf het moment van bestellen controleren we de kwaliteit van je ontwerp. Elk detail wordt gecheckt, van pixel-dichtheid tot scherpte. Twijfelen we aan de kwaliteit, dan nemen we contact op en sturen we een digitaal voorbeeld. Pas na jouw akkoord gaat je bestelling in productie.

Het product

Premium Gaming Muismat

Gaming muismat met antislip rubber backing met eigen ontwerp

Premium gaming surface

Microgeweven polyester oppervlak. Spatwaterdicht, 3mm dik en comfortabel. Geschikt voor elke muis en gevoeligheidsinstelling.

Gaming muismat met antilsip rubber backing eigen ontwerp

Antislip rubber backing

De stevige 100% natuurlijke antislip rubberen onderkant houdt het veilig op één plaats tijdens het werken of gamen.

Gaming muismat geborduurde randen met eigen ontwerp

Duurzame randstitching

Gemaakt om alles aan te kunnen. Hoogwaardige geboorduurde randen zorgt er voor dat deze muismat lang mee gaat.

Reviews

Wat zeggen anderen?

1-3 van 15 beoordelingen
  1. Prachtige mooie muismat, in goede kwaliteit en echt een heerlijk stofje

  2. Super tevreden met mijn muismat! Mooi bedrukt, van goede kwaliteit, slipt niet weg en waterafstotend. Daarbij kreeg ik een superleuke onderzetter gemaakt van hetzelfde materiaal!

    Afbeelding #1 van Nathalie
    Afbeelding #2 van Nathalie
  3. Muismat ziet er super mooi uit. Printwerk is van zeer goeie kwaliteit!

Lees meer

Nieuws en tips

Hoe maak je je muismat schoon

Hoe Maak Je Je Muismat Schoon?

Paas actie levely

PAASACTIE: Gratis verzending

Verwarmde Muismatten kopen - Wat zijn de voordelen

Join de Levely community en ontvang 10% korting op je eerste aankoop