De ultieme gids

Hoe maak je je eigen gaming muismat?

Een custom muismat is niet alleen belangrijk voor de optimale game ervaring, maar ook een toevoeging aan jouw originele gaming set-up of werkplek. Maar hoe begin je nou met het maken van een ontwerp en welk formaat past bij jou? 

  • De muismat: Het materiaal en het formaat
  • Het ontwerp: Hoe kies je de beste afbeelding
  • De productie: Hoe bestel je en hoe verder

Stap 1

De muismat

Gaming muismat met antilsip rubber backing eigen ontwerp

Antislip rubber backing

De stevige 100% natuurlijke antislip rubberen onderkant houdt het veilig op één plaats tijdens het werken of gamen.

Gaming muismat met antislip rubber backing met eigen ontwerp

Duurzame randstitching

Gemaakt om alles aan te kunnen. Het ontwerp loopt door in de gestikte randen voor een gelikte afwerking.

Gaming muismat geborduurde randen met eigen ontwerp

Premium gaming surface

Microgeweven polyester oppervlak. Spatwaterdicht, 3mm dik en comfortabel. Geschikt voor elke muis en gevoeligheidsinstelling.

Tips voor het Kiezen van je muismatgrootte

Eerst en vooral, het selecteren van de juiste muismat is cruciaal.

Zorg ervoor dat de grootte van de pad die je wilt, op je bureau past en je toetsenbord en muis comfortabel kan accommoderen. Als je een groter toetsenbord hebt, overweeg dan misschien een grotere maat te bestellen zodat je niet zonder ruimte komt te zitten.

We bieden 3 muismatmaten:

Levely muismatmaten
Stap 2

Het Ontwerp van je Muismat

Geef uitdrukking aan je passies! Onze ruime muismatten bieden je de perfecte gelegenheid om te pronken met datgene wat je hart sneller doet kloppen. Of je nu je bureauwerk net dat tikje aangenamer wilt maken, of iemand wilt verrassen met een persoonlijk cadeau, alles is mogelijk.

Verken het web

Vind je een afbeelding die je aanspreekt, sla deze dan op in de beste kwaliteit die je kunt vinden. Mocht je twijfelen over de printkwaliteit op de mat, staan wij klaar om je bij te staan.

Je eigen foto

Veel van onze klanten kiezen ervoor om bijzondere levensmomenten, of een persoonlijke boodschap aan een geliefde, vast te leggen op onze muismatten. Denk aan familiefoto’s, kiekjes van huisdieren of vakantieherinneringen.

Een kunstwerk

Ontwerp je design zoals jij dat wilt, of je nu een kunstenaar of een professioneel ontwerper bent. Het maakt niet uit welk programma je gebruikt: Canva, Illustrator of Photoshop; wij kunnen met alle bestandstypen werken

Inspiratie

Kies een thema dat bij je past: denk aan een anime, topografisch design, je huisdier, een gaming thema, of zelfs een persoonlijke collage. Een muismat die past bij je bureau, een speelmat met je favoriete anime-personage, of een landschap dat je inspireert – de keuze is oneindig!

Aan de Slag met Ontwerpen

Maak gebruik van onze tool voor een geleide ontwerpervaring. Upload je design, en pas het aan binnen de richtlijnen om ervoor te zorgen dat het perfect past.

De Ontwerptool

In de ontwerptool krijg je een korte rondleiding zodat je alles kan vinden wat je nodig hebt. Nu komt het creatieve gedeelte: het ontwerpen van jouw unieke muismat!

Gebruik je een eigen kunstwerk, een foto van je favoriete huisdier, of maak je een muismat voor je eigen bedrijf? Als je eenmaal jouw ontwerp of foto hebt uitgekozen, kan je deze uploaden vanuit je foto’s. Voeg eventueel een logo of tekst element toe.

Linksonderin het canvas staan de richtlijnen. Laat je achtergrond afbeelding of kleur doorlopen in de afloop tot de gehele canvas is gevuld. En zorg dat belangrijke elementen zoals logo’s, afbeeldingen of tekst binnen de veilige zone blijven.

Levely muismat ontwerptool

Design Specificaties (voor professionals)

Marge: Plaats belangrijke informatie zoals tekst of logo’s minimaal 10 mm van de rand van het definitieve formaat.

Afloop: Maak je bestand op met een afloop van rondom 10 mm. Laat je achtergrond afbeelding of kleur doorlopen in de afloop. Dit voorkomt witranden na het afwerken en zorgt ervoor dat de achtergrond mooi doorloopt in de gestikte randen aan alle zijden (Voorbeeld: XXL 90×40 cm wordt totaal 92×42 cm).

Artwork: Wij raden 150 DPI aan voor afbeeldingen. Lijnen minimaal 0,5 pt (negatieve lijnen, dus een witte lijn op een zwart achtergrond liever nog dikker) Tekst minimaal 10 pt.

Bestandtype: Sla je bestand op als een drukklare pdf zonder snijtekens of andere markeringen.

Tip: Houd rekening met de plaatsing van je toetsenbord en muis in verhouding tot je ontwerp. Verplaats bepaalde elementen zodat ze niet bedekt worden door je randapparatuur.

Werkbestanden:

Stap 3

Hoe plaats je een bestelling

Bestellen is simpel. Na het ontwerpen van je muismat klik je op “Klaar”. Vervolgens wordt de muismat aan je winkelwagen toegevoegd en volg je de stappen om je bestelling af te maken.

De productie

Voordat productie begint bekijken we je ontwerp en beoordelen we de kwaliteit en houden we rekening met de instructies die zijn bijgeleverd. Bestellingen met instructies krijgen eerst een digitale proef van het ontwerp voordat deze in productie wordt genomen.

Veelvoorkomende aanpassingen die we kunnen maken:
Het controleren van de beeldkwaliteit en het schalen van de afbeelding zodat deze past op de door jou gekozen muismatgrootte.
Het doorvoeren van eventuele wijzigingen in het ontwerp die je hebt aangevraagd.
Het controleren van de kleurkwaliteit en het voorstellen van wijzigingen als we denken dat er fouten kunnen optreden in de kwaliteit en helderheid bij het afdrukken.

De bestelling wordt binnen 1-2 dagen in productie genomen.

BELANGRIJK: Wanneer de productie van de muismat eenmaal gestart is, kunnen er geen wijzigingen meer worden aangebracht en kan de bestelling niet meer geannuleerd worden.

Verzending

Productie: Het kan 2-5 werkdagen duren voordat muismat uit productie komt en wordt verstuurd.
Verzending: Standaard PostNL verzending met Track&Trace.

Kwaliteitsgarantie
Onze kwaliteitsgarantie verzekert tevredenheid, met opties voor herdruk bij problemen.

Veel plezier met je eigen custom muismat!

WeJe unieke gaming muismat zal je setup ongetwijfeld verrijken. We horen graag wat je er van vindt. Ben je tevreden? Laat het weten! Je krijgt vanzelf enkele dagen na levering een email om een review achter te laten. Upload je een foto? Dan ontvang je 15% korting op je volgende aankoop!

Join de Levely community en ontvang 10% korting op je eerste aankoop