Ontwerp zelf

S Custom gaming muismat 30 x 25 cm
29,95
XL Custom gaming muismat 80 x 30 cm
36,95
XXL Custom gaming muismat 90 x 40 cm
39,95

Ook een eigen muismat ontwerpen?

Of je nu een drukbezette professional bent, een enthousiaste gamer, of een liefhebbende grootouder, een muismat bedrukt met je favoriete foto voegt een persoonlijk tintje toe aan je werkplek of gaming-setup. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer een muismat met een foto van jou, je geliefden, je huisdier, of een speciale herinnering.

Muismat met foto bedrukken

Op zoek naar het perfecte cadeau voor een verjaardag, Vaderdag, bedankje, of een andere speciale gelegenheid? Een gepersonaliseerde muismat met foto is altijd een gewaardeerd geschenk. Bij Levely maken we het eenvoudig voor jou om een unieke muismat te ontwerpen die helemaal past bij de ontvanger.

Eenvoudig ontwerpen en bestellen

Bij Levely is het ontwerpen van je eigen muismat een fluitje van een cent. Kies simpelweg het gewenste formaat – Small, XL of XXL – en ga aan de slag met het uploaden van je favoriete foto’s. Voeg vervolgens een leuk ontwerp toe en personaliseer het geheel met een tekst naar keuze. Met slechts een paar muisklikken is je gepersonaliseerde muismat klaar om te bestellen.

Grote Premium Gaming Muismat

Wil je je gamingervaring naar een hoger niveau tillen? Ontwerp dan nu je eigen XXL premium gaming muismat bij Levely! Met onze muismatten geniet je van maximale bewegingsvrijheid en ultiem comfort tijdens lange gaming-sessies.

Onze grote muismatten zijn speciaal ontworpen voor gamers die op zoek zijn naar een premium kwaliteit muisondergrond. Met de perfecte balans tussen grootte, grip en precisie bieden onze muismatten een soepele en nauwkeurige tracking, essentieel voor elk gaming-avontuur.

Maak je muismat uniek door je favoriete afbeeldingen toe te voegen, je gamertag te laten graveren of zelfs een speciaal ontwerp te creëren dat past bij je gaming-setup. Kies voor een muismat die niet alleen je gameplay verbetert, maar ook een statement maakt over jouw unieke stijl en persoonlijkheid.

Join de Levely community en ontvang 10% korting op je eerste aankoop