Premium muismat met logo

Welkom bij Levely, waar we je helpen om je werkruimte te personaliseren met muismatten die jouw merk vertegenwoordigen. Onze muismatten met logo zijn niet alleen functioneel, maar bieden ook een uitstekende kans om de merkidentiteit van je bedrijf te versterken. Ontdek hieronder waarom onze muismatten de perfecte keuze zijn voor jouw bedrijf.
Geheel vrijblijvend

Waarom Kiezen voor Onze Muismatten met Logo

  1. Hoogwaardige Materialen: Onze muismatten zijn gemaakt van duurzame materialen van hoge kwaliteit, waardoor ze lang meegaan en comfortabel zijn voor dagelijks gebruik.

  2. Aangepast Ontwerp: We bieden volledig aanpasbare ontwerpen, zodat je het perfecte muismatontwerp kunt creëren dat past bij jouw merkidentiteit en stijl.

  3. Professionele Uitstraling: Met een bedrukte muismat met jouw logo geef je een professionele uitstraling aan je werkruimte, wat kan helpen bij het maken van een goede indruk op klanten en partners.

  4. Verbeterde Ergonomie: Onze muismatten zijn ontworpen met ergonomie in gedachten, waardoor ze comfort bieden tijdens lange uren van computergebruik en de kans op pols- en armklachten verminderen.

Geheel vrijblijvend

Waarom Kiezen voor Onze Muismatten met Logo

Specificaties: Wil je meer weten over onze muismat met logo? Hier zijn de specificaties die je moet weten voordat je je eigen gepersonaliseerde muismat bestelt:

Vorm: Onze muismatten zijn rechthoekig van vorm, waardoor ze een perfecte pasvorm zijn voor elke werkruimte of gaming-setup.

Afmetingen: Met afmetingen 90 x 40 cm en 80 x 30 cm en wel 3mm dik biedt onze muismat voldoende ruimte voor je muis, toetsenbord en natuurlijk jouw unieke logo. Ook verkrijgbaar in 30 x 25 cm!

Personalisatie: Voeg een persoonlijk tintje toe aan je werkruimte of gamingstation door je muismat te bedrukken met jouw bedrijfslogo. Onze muismatten zijn volledig aanpasbaar, zodat je een uniek ontwerp kunt creëren dat jouw merkidentiteit perfect weergeeft.

Bedrukking: Jouw logo wordt haarscherp en in full colour bedrukt op de muismat, dankzij onze hoogwaardige druktechnieken. Hierdoor springt jouw logo er echt uit en trekt het de aandacht van iedereen die jouw werkruimte betreedt.

Materiaal: Onze muismatten zijn gemaakt van duurzaam zwart rubber met een witte polyester toplaag, waardoor ze niet alleen comfortabel zijn om op te werken, maar ook lang meegaan. De anti-slip laag zorgt ervoor dat de muismat stevig op zijn plek blijft, zelfs tijdens de meest intensieve computertaken.

Extra: Een muismat met logo is niet alleen een praktisch accessoire voor je werkplek, maar ook een krachtig marketinginstrument. Het biedt een subtiele maar effectieve manier om je merk te promoten en een blijvende indruk achter te laten bij klanten en collega’s. Of je nu op zoek bent naar een professionele uitstraling voor je kantoor of een uniek relatiegeschenk voor je klanten, onze muismatten met logo bieden de perfecte oplossing.

Geheel vrijblijvend

Vraag een offerte aan

Ontvang snel een vrijblijvende offerte of ontwerpconsultatie. Vermeld product afmeting, aantal en adres

Join de Levely community en ontvang 10% korting op je eerste aankoop